Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

ta

Hos allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Du behöver inget mer. Låt stå och verka en liten stund. Sedan är lukten borta.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Strumpor med bomull luktar sällan.

Prova att byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. dålig doft dödare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Byt så ofta du kan.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.