Grape tonic nyttjas till fördel till festen

Ni glömde inhandla groggvirke och de första gästerna är redan nu på ingång. Du behöver inte hälla i ren vodka. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på bokningar.

sodastream

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt som behövs är maskinen.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. Hör med gästerna vad de vill dricka. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Hemmagjord läsk från en Sodastream är nyttigare.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. Ofta på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan också googla efter tips.

Alla gillar inte samma sak. Du kan ändra smaken på vin också. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Du kan skapa nya smaker. Du får rätt färg och smak. grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Starta bara läskmaskinen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.