Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Om du tar av dig skorna på jobbet kan fotsvett vara en av lukterna som kryper fram. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

luktborttagare

Om du har en god kommunikation så fungerar det

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Det är inte så smart att bara dundra fram och säga ta bort lukt. Det kan såra. Om det vill sig illa kan du få hela avdelningen mot dig.

Att få bort dålig lukt i skor går om den du pratar med är införstådd med problemet. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

Nu tar du samtalet vidare och börjar prata om luktborttagare som Luktstopparen. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan att vara oförskämd så talar du om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Om du har en kronisk sjukdom kan det medföra en lukt som du inte vet hur du ska bli av med. Produkter som Luktstopparen kan fungera även i dessa sammanhang. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Såra inte andra människors känslor. Att be någon att ta bort lukt är ju en känslig fråga. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Det är viktigt att vara försiktig. Men ibland måste du göra något. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

Tillämpa diskretion. dålig lukt dödare
Man vet aldrig vem som hör på. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Känn dig trygg när du använder sprayen

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Att använda miljösäkra produkter har stora vinster.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Det behöver den heller inte vara med dagens smarta alternativ. Dess skonsamma ingredienser gör att sprayen även kan användas som deo. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.