Så gör du för att få ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus!

Behovet att lösa på om virusskydd ökar när nya pandemier dyker upp runt om i världen. Sverige har, precis som England, valt att inte sätta sin befolkning i karantän. Det betyder att svenskar, kanske mer än andra, måste jobba både med bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus.

Vi kan stoppa spridningen av coronavirus

Vi får höra att vi ska undvika möten och personliga kontakter men det kan vara svårt. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Även barn kan smittas av det nya viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Du ska inte använda handsprit. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Handsprit kan snarare öka din utsatthet mot virus, detta då handspriten dödar det skyddande lagret som finns i huden.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Köp också rätt tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Immunförsvaret kan stärkas och förbättras. Det finns ingen anledning att drabbas av panik. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Tänk positivt så får du ett bättre immunförsvar. Se över din kost och hur mycket du rör på dig. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Du får inte glömma vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Ester-C tabletter är ett bra alternativ. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Man kan även spraya det på frukt. IONplus är bäst.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Det är även ett bra medel mot bakterier. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen passar överallt.

Det sägs att coronavirus kan leva på ytor som plast under tre dagars tid. En del väljer att sätta alla saker som kommer utifrån i karantän under tre dagar. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Det viktigaste är att du är noga med hygienen. Desinfektion info Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Just nu är det mycket stor brist på antibakteriell handtvål. Nätbutikerna kan fortfarande ha ett lager.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.